Jeg har en stebror som "har vært" rus fri nå en stund, Han går til kontroll for LAR,. Jeg tror ikke at han har møtt opp til kontroll, men nå i det siste så har det vært en del trafikk med biler ect hjemme i gården hos min mor.Hun bor i en generasjons bolig som hun eier, der ste broren min bor i den andre halv parten. Der han bor gratis, Vår far er nydelig gått bort. men da sa at han va fri for rus men det jeg kontakter dere om er nå, det at han kom busende inn hos mamma, og spurte om hun ikke hadde sitron syre i hus, men hun svarte at det hadde hun ikke, og da svarte boren min om at ikke han kunne få se i skapene på kjøkkene ( litt truende) er det noe som kan tyde på at han er havnet tilbake på rus miljøet?  Kvinne, 25 Rogaland

Om din bror har havnet tilbake i rusmiljøet  igjen eller ikke, er vanskelig  for oss å si
noe om. Men sitronsyre og vann, oppvarmet, brukes blandt annet til å løse opp heroin for injeksjon. Du, og din mor, er velkommen til å ringe oss dersom du/dere trenger noen å prate med om dette.

Legg igjen en kommentar