Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Blogforgiftning etter injeksjon?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Igår brukte jeg en en kanyl flere ganger for å sette amfetamin. Bruker vanligvis ikke den samme nåla om igjen.Senere på kvelden ble jeg utrulig dårlig.Hadde sinnsykt ondt i hodet, men ulik hodepine jeg har hatt før.Det var barepå den ene siden over ørene, og virket også
etterhvert som om synet sviktet litt på høyre side. 'Ellers så var jeg veldig kvalm og skalv veldig. ble så dårlig at jeg fikk ett panikkangstanfall.. men d gikk over til slutt.. alt utenom hodepinen. Den har jeg fortsatt.. kan blodforgiftning gå over av seg selv? Tror du det er det det var?  Kvinne,20. Troms.

Dersom du er vant til å ta Amfetamin, og du denne gangen hadde en atypisk rus, kan det være på grunn av hva stoffet er blandet med. Amfetamin kan gi kvalme og kramper. Allerede ved lave doser vil Amfetamin
påvirke hjertet, som gir seg utslag i raskere puls og hjertebank.Hodepine og oppkast kan forekomme.Organskader i hjernen kan sees etter  langvaring bruk som følge av forhold som har inntrått etter en enkeltrus.Det kan f.eks. dreie seg om konsekvenser av en hjerneblødning. Så flere av de symptomene du nevner er ikke uvanlig ved Amfetaminbruk.Og er du redd du har fått lodforgiftning, bør du oppsøke lege umiddelbart ! Blodforgiftning går ikke over av seg selv, det krever legebehandling.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.