Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere dette, men vi prøver.. Har vært sammen med ei jente nå, som er eldre enn meg, i over ett år… Da vi ble sammen, fortalte hun meg fra starten av hva hun hadde drevet med før av narkotiske stoffer… Blant annet blitt straffet for kjøring i påvirket tilstand. Jeg er ikke typen som dømmer folk for hva de har gjort, jeg gir de heller en sjanse. Men nå har vi vært sammen over ett år, og jeg merker hun blir mer løs ovenfor rusmidler. Det er ikke snakk om annet enn hajs, men detplager megg for det.. Hun sier hun aldri vil slutte med ett, og det er i og for seg greit, men ikke når det er snakk om flere ganger i uka mener nå jeg… Elsker dama over alt på jord, men klarer ikke helt å godta dette.. Har dere noen tips, setter jeg veldig pris på det. Vil ikke miste jenta, men orker ikke ett sånt stressende liv heller.. På forhånd, tusen takk!!
 Mann,  25, Buskerud.

Det er veldig fint at du ikke er fordømmende, og gir folk en sjanse.. men her kan det virke som om du begynner å gå på akkord med deg selv  og dine holdninger i forhold til  hasjbruk.Snakk med kjæresten din, fortell om dine følelser og hvordan du opplever dette.Det kan hende du må leve med det, eller ta et valg om at dette vil du ikke. Og så er jo også spørsmålet om hvor viktig du er for henne, og om hun er villig til å slutte å røyke hasj for din skyld?

Legg igjen en kommentar