Har egentlig lagt hasjen på hylla for  flere år siden, men fallt for fristelsen her i jula!! Røykte da et par tre piper, kansje tot 1/2gram(i løpet av to tre timer).Før dette har jeg ikke røkt på 9mnd. Jeg trener 4-5dager i uka. Vil dette kunne påvises på urinprøve etter to uker?                                                                                                                  Mann,28. Sør-Trøndelag.


I og med at virkestoffet THC i Hasj ikke er vannløselig men fester seg til fettvev i kroppen, kan inntak av stoffet spores i urin opp til 6 uker . Dette avhenger av hvor stor dose som er inntatt. Vi antar at en vanlig brukerdose ligger mellom 15-25 mg, så sannsynligheten for at  en dose på 50 mg vil påvises i urin to uker etter inntak er absolutt til stede.

Legg igjen en kommentar