Hvor lenge kan hasj spores i urin?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Har egentlig lagt hasjen på hylla for  flere år siden, men fallt for fristelsen her i jula!! Røykte da et par tre piper, kansje tot 1/2gram(i løpet av to tre timer).Før dette har jeg ikke røkt på 9mnd. Jeg trener 4-5dager i uka. Vil dette kunne påvises på urinprøve etter to uker?                                                                                                                  Mann,28. Sør-Trøndelag.


I og med at virkestoffet THC i Hasj ikke er vannløselig men fester seg til fettvev i kroppen, kan inntak av stoffet spores i urin opp til 6 uker . Dette avhenger av hvor stor dose som er inntatt. Vi antar at en vanlig brukerdose ligger mellom 15-25 mg, så sannsynligheten for at  en dose på 50 mg vil påvises i urin to uker etter inntak er absolutt til stede.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.