Hva kan jeg gjøre for å slutte å ruse meg?

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Fy som tiden flyr. Begynte med extacy når jeg var 20. så speed hasj lsd div piller kokain ketamin ghb og heroin. De siste 4 årene har det gått mest i hasj og temmere subutex eller metadon. Nå er det på tid å bli voksen. Har ikke røykt hasj siden mai men sliter med subutex.Tar cirka en stk om dagen. det offentlige vet ingenting og jeg håpet at de
skulle få slippe. Har ikke rørt sub siden nyttår. Har trykk i hodet ,ingen matlyst diare og fryser. Hvor lenge vil dette vare? Har en jobb og en gravid kone å ta vare på. Er klar for å slutte med dette tullet men trenger noen tips. Det står så mye skryt om denne subutexen men ikke hvordan det skal avvendes. Mann, 34. Vest-Agder.

Vi foreslår at du kontakter din fastlege for å få hjelp til rusproblemene
dine. Han kan henvise deg videre til evt. poliklinisk behandling, samt
medisinering f.eks. i en overgangsfase.
Du kan selv gå inn på www.rustiltak.no for å se hva slags
behandlingstiltak som finnes der du bor.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.