Fy som tiden flyr. Begynte med extacy når jeg var 20. så speed hasj lsd div piller kokain ketamin ghb og heroin. De siste 4 årene har det gått mest i hasj og temmere subutex eller metadon. Nå er det på tid å bli voksen. Har ikke røykt hasj siden mai men sliter med subutex.Tar cirka en stk om dagen. det offentlige vet ingenting og jeg håpet at de
skulle få slippe. Har ikke rørt sub siden nyttår. Har trykk i hodet ,ingen matlyst diare og fryser. Hvor lenge vil dette vare? Har en jobb og en gravid kone å ta vare på. Er klar for å slutte med dette tullet men trenger noen tips. Det står så mye skryt om denne subutexen men ikke hvordan det skal avvendes. Mann, 34. Vest-Agder.

Vi foreslår at du kontakter din fastlege for å få hjelp til rusproblemene
dine. Han kan henvise deg videre til evt. poliklinisk behandling, samt
medisinering f.eks. i en overgangsfase.
Du kan selv gå inn på www.rustiltak.no for å se hva slags
behandlingstiltak som finnes der du bor.

Legg igjen en kommentar