Hei. Hva skjer om jeg tar 7 paracet hvor hver er 500mg.?? Vil jeg
havne på sykehuset til pumping eller vil jeg bare få noen skader og føle meg litt dårlig? Vil gjerne ha oppmerksomhet fra foreldrene min så de skjønner at jeg faktisk vurderer selvmord, men jeg vil ikke dø enda, bare havne på sykeuset, så de forstår. Har prøvd å snakke med dem men de fortsår ikke…fortvilet jente16. Akershus

Trist at du må ty til slevmordsforsøk for å få oppmerksomhet fra
foreldrene dine. Kanskje du kunne forsøke å snakke med noen andre til å
begynne med? I noen kommuner har de  ungdomsarbeidere, f.eks.
Uteseksjonen. De er spseielt egnet til å snakke med og hjelpe ungdom
som trenger litt "drahjelp" i en periode. Undersøk hva som finnes i
kommunen der du bor. Når det gjelderstore doser Paracet, kan det føre
til leverskade, så det frarådes å ta større doser av dette preparatet
enn det som er anbefalt i pakningsvedlegget. Du er også veldkommen til
å ringe oss og snakke med en erfaren veileder på telefon 08588.

Legg igjen en kommentar