Min far har et alkoholproblem. I den siste tiden har det vist seg at dette problemet er større enn vi trodde… Han har vært på "fylla" flere ganger denne uka..Når han er full kan han også bli aggresiv hvis vi spør han om han har drukket (og det har han, det vet vi!) og det verste er at han sier at han ikke har drukket, enda han er sørpe full! Bor ikke hjemme hos mine foreldre, men fikk nettopp telefon i fra min mor at han hadde drukket og hun hadde konfrotert han med dette og da
hadde han slått henne… Dette er helt forferdelig.. mannen trenger virkelig hjelp..! Han er jo verdens snilleste når han er edru! Han har vært hos fastlege, og det er blitt søkt om plass på avrusning.. men det er venting på plass.. men han trenger hjelp nå!! Hva kan vi gjøre?Hilsen fra FORTVILET datter som ønsker å hjelpe!!

Dette var jo en trist historie.Siden du ikke skriver hvor i landet
dere bor, kan vi ikke finne tiltak for dere.Da er det bare for din far
å vente på plass. Men kanskje du kunne ta kontakt med fastlegen hans og fortelle det du skriver her. Da er det mulig at din far kan få en poliklinisk time hos en behandler, mens han venter på innleggelse.Dere kan gå inn på www.rustiltak.no for å se hva
som finnes av tiltak der dere bor, og dere er velkomne til å ringe RUStelefonen 08588.

 

Legg igjen en kommentar