Har et spørsmål angående røyking. Har nå holdt meg røykfri i over 3 uker og har ingen planer om å begynne igjen. Har røykt i ca 1 år og 3 måneder. Hovedgrunnen til at jeg sluttet var pga helsen. Merket jeg ble veldig slimete i halsen og hosten osv. Men nå lurer jeg på hva slags risiko jeg har utsatt kroppen min for. Føler meg allerede mye bedre. Hoster ikke lenger eller noe. Lurer bare på hvor mye sjangsene mine har økt for å få helseproblemer, eller om jeg har sluttet tidlig. nok til at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å få noen skader? Jente, 18 år fra Rogaland

Det er flott at du har klart å slutte og røyke for å ta vare på helsen din. Ønsker du nærmere redegjørelse/forklaringer på dine spørsmål, vil jeg anbefale deg å kontakte Røyketelefonen på telefonnummer  800 400 85 (Man-fre 09-18).

Legg igjen en kommentar