Virkninger av Hasj

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

I går skulle jeg prøve hasj for første gang, pga at jeg var
nyskjærrig,..Jeg tok noen trekk men ble helt knekt, jeg følte det var
noen ringer i hodet mitt som skulle exploder så jeg kom til å besvime,
jeg var våken hele tiden men jeg kunne være i et rom, men 5 minutter
etterpå så husket ikke hva jeg gjorde der…jeg følte at kinnene hang,
å at jeg hadde noe i halsen…plutselig begynte hjertet å dunke mye
fortere en jeg noen gang har kjent..jeg la meg, å vanligvis våkner jeg
om natta at jeg fryser på skuldrene, men denne morgenen voknet je
svett..jeg har i dag vondt i bakhodet , spesielt høyre siden å litt
tørr å 2 sår rundt munnen..

Jeg lurer da på, kan dette vært blandet med noe, og hva hørtes disse
virkningene ut som ?

Jeg var hos di som hadde festen i dag å spurte, men di sa nei å at det
jeg røykte var white weedo, å at det hetter b46 ellerno, husker ikke
helt.. er dette noe farlig å hva er dette? trenger info rundt det jeg
spørr om siden er nervøs å bekymret? Mann 18 år,fra Aust-Agder.

Det du forklare av opplevelser ved bruk av hasj for første gang ,er
ikke uvanelig . Du beskriver symptomer flere har opplevd ved røyking. I
tilegg har du nok fått i deg en meget potent form for cannabis som ikke
er blandet med noe. Den dyrkes sansynligvis i vesten og inneholder sansynligvis
større doser av virkestoffet THC.
Noen vil kalle dine opplevelser for en bad trip. Hjertebank,svette ,
munntørhet og hodepine kan være bivirkninger av hasj eller en akutt
forgiftning (sjedent),men også psykiske reaksjoner på det faktum at du
forsøkte noe ulovelig.
Røyking av cannabis kan også utløse en kortvarig forvirringstilstand, spesielt ved høye doser. Denne tilstanden er kjennetegnet ved at virkelighetsoppfatningen blir forvrengt med forstyrrelse av syn og hørsel, og opplevelsen av tid og rom forandres. Angst eller forfølgelses- forestillinger kan også forekomme. Denne forvirringstilstanden kan vare i alt fra noen timer til et par døgn, og man regner med at ca. 10 % av alle cannabisbrukere rammes av dette en eller annen gang.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.