Samlivsproblemer v.hasjbruk.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Samboeren min/kjæresten min og jeg har vært sammen i 2 år… jeg visste at han hadde røyket hasj før jeg møtte han og at han hadde gjort det to ganger i begynnelsen av forholdet vårt… Han har alltid vært en herlig kjæreste og vi har bare hatt det bra sammen. Jeg fant ut for noen uker siden at han røyker hasj omtrent annenhver dag og er "avhengig"… Jeg er skikkelig imot hasj og har aldri prøvd det før… For meg er det værst at han har ljugd om dette i så lang tid og sveket tilliten såpass som han har. Men ikke nok med det har han røyket inne i huset vårt selv om jeg har sagt ifra at det vil jeg ikke. Jeg ønsker å følge han i forsøket på å stoppe å røyke. Han har kontaktet hjelp selv og skal begynne i møter som sykehuset arrangerer… Det jeg lurer på er
hvor store sjansene er for at han klarer dette og hva disse møtene på sykehusene egentlig innebærer? Jeg vet at vi to kan ha det kjempebra sammen, men jeg klarer ikke tanken på at han røyker… Frustrert er det vel jeg !
er… Dette er ikke lett… Kvinne,23
.

Det er ikke vanskelig å forstå at du er frustrert og at tilliten til kjæresten din er svekket, når du opplever at han har løyet for deg.Samtidig skriver du at dere kan ha det kjempebra sammen, og har hatt det i 2 år. Han har selv søkt hjelp, og har da erkjent at han har et problem.Han vil i den tiden som kommer trenge mye støtte på det som er positivt, det han mestrer bra, og da er du en av de viktigste for ham.Klarer du å ha fokus på de positive tingene ved ham, og og la behandlingsapparatet ta seg av det han er i behandling for? Du må også for din egen del tenke igjennom hva du kan akseptere, og sette egne grenser.Det kan være at du må leve med sider ved ham som du ikke liker.Dere må selvsagt snakke sammen om dette, og finne en måte å leve på som er ok for begge.
Og hvordan behandlingen skjer, er vanskelig for oss å si noe om.Og hvor stor tilbakefallsprosenten er vet vi heller ikke noe om.Du og din samboer er velkommen til å ringe RUSteleofnen08588.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.