Kjipe cannabissymptomer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg er ikke en erfaren cannabisrøyker. Jeg har røyket tilsammen åtte ganger, og de fire første gangene merket jeg ikke noe i det hele tatt. Første gangen jeg røyket marihuana, opplevde jeg panikk og endring i oppfattelsen av tid (tiden gikk i hakk, på en måte…ordentlig skummelt). Folk rundt meg sa dette er vanlig de første gangene, så jeg prøvde en gang til, og da skjedde det samme, bortsett fra at denne gangen var det enda verre.
Og dette er tre dager siden nå. Jeg har lest litt på siden deres, og det virker som om de kjipe cannabissymptomene kan vare en stund, men jeg veit jo ikke om dette er AKKURAT det som skjer med meg. Jeg har fremdeles slike hakk, men jeg tror det er fordi jeg er redd for, og forventer at jeg skal få dem. Jeg har nemlig en lang historie med å IKKE få tanker ut av hodet.
Jeg tør ikke dra til legen, og jeg tør ikke ringe noen, og det er rart at jeg egentlig tør dette, for jeg er så redd det skal være noe alvorlig i veien med meg som aldri blir bra igjen, med mindre jeg tyr til tung psykofarmaka som gjør meg til en zombie.
Jeg leser på Klara-Klok om hvor farlig cannabis er, og jeg skal jo aldri prøve igjen, men jeg synes at de kunne spart seg for skremselspropagandaen og roet angsfylt ungdom ned, slik at eventuelle kjipe symptomer ikke ble forverret. Jeg håper dere ikke gir meg sånne "NÅ DØR DU, OG DET ER DIN SKYLD" svar.
Det skal nevnes at jointen jeg røyket for tre dager siden var en skikkelig overvektig en. Veldig mye marihuana.
Jeg opplever at jeg ellers fungerer normalt, jeg tenker normalt (i alle fall til meg å være), og det er bare min oppfatning av tid og lyd og rom og slikt som har blitt litt skrudd. Hjelpe meg.
Skal jeg bare la dette gå? Jeg har legeskrekk, og jeg er jo ikke noe dophue, jeg skal jo som tidligere nevnt aldri røre svineriet igjen.
Jente, 18 år fra Buskerud.  

Vi forstår at du har det tøft med deg selv nå. Du må, som du selv beskriver, ta tiden til hjelp. Det du skal huske på, er å spise og drikke godt, og så vil symptomene avta etter hvert.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.