Hei!Jeg har et drikkeproblem. Ærlig talt! Jeg drikker meg full 3-4 ganger
i uka. Jeg blir ikke aggressiv eller finner på noe tull. Økonomisk er det heller ikke noe problem. Jeg bare vil rømme fra ensomheten. Jeg vil helst bare drikke maks 1 gang i uka, men rett som det er stopper jeg ved en butikk og kjøper øl, selv om jeg tidligere hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle. Hvordan skal jeg klare å holde meg til det
jeg lovet meg selv? Mann. 43.Akershus

Det viktigste man kan gjøre for å endre på problematiske drikkevaner, er faktisk at man erkjenner at det er et problem.Så der er du jo et godt stykke på vei. Er det mulig at du kan  lage  en slags"ukeplan"medgjøremål/aktiviteter etter arbeidstid, eller på de tidspunktene du gjerne drikker, som da ikke innbefatter alkohol? Det kan være vanselig å endre vaner når en bor alene, for det er kanskje ikke noen som hverken "kontrollerer" eller støtter. Du kan også ta kontakt med organisasjoner som AnonymeAlkoholikere, eller fastlegen din. Eller ringe RUStelefonen08588.

Legg igjen en kommentar