I dag morges våknet jeg klokken 05.00, jeg trodde det var søndag, så jeg startet og drikke. Klokken halv sju fant jeg ut at det er mandag i dag. Men jeg bare fortsatte likevel. jeg kom meg på skolen, ingen lærere merket noe, men elevene vet at jeg er  full. også får jeg vite at jeg må ta poliosprøyten, jeg har alkohol i kroppen og må ta sprøyte, kan dette påvirke synet, for det er noe slags tåkebelegg over øynene, om jeg kan kalle det det. i tillegg så har jeg spist en hel muskatnøtt i dag, kommer jeg til og få halusinasjoner  senere på dagen ?Takk ! Kvinne 15  Nordland.

Dersom det er tilfelle at du starter å drikke tidlig om morgenen, vil vi anbefale deg å søke hjelp.Om tåkebelegget du beskriver kommer av rus eller annet, er ikke så godt å si. Muskat kan gi hallusinasjoner.Større doser kan gi forgiftninger og til og med bevissthetstap.Vi foreslår at du tar kontakt med f.eks.helsesøster på skolen din dersom du ønsker noen å snakke med om din situasjon.

Legg igjen en kommentar