På en fest i går røykte jeg litt hasj – tror jeg tok 5-6 tekk. Jeg begynte å le mye først, men etterhvert ble jeg svimmel og lå derfor helt "slapp" i en halvannen times tid en stund etterpå. Jeg "våknet" igjen etter det. Jeg går på Roaccutan og er derfor hos hudlege og tar blodprøver ganske så ofte (tror de sjekker leververdier og litt sånne ting for Roaccutan er sterkt). Det jeg lurer på er om de vil finne spor av hasjen? Hvor lang tid vil det i så fall ta før de ikke kan finne det? Har de taushetsplikt? (Jeg har aldri røyka hasj før).
Gutt, 15 år fra Akershus.

Generelt kan cannabis spores i opp til 6 uker i urin, og i timer i blodet. Det betyr at legen uansett ikke vil finne rester av cannabis hos deg. En lege har dessuten ikke lov til å sjekke uten at han/hun har fått beskjed om å gjøre det, og kan ikke finne svar på dette uten å søke spesifikt på det. En lege har taushetsplikt, men dette er aldersavhengig.

Legg igjen en kommentar