Går det ann å få alkoholrelaterte skader av å drikke en gang pr. uke?Jeg har fått påvist fett i leveren med ultralydundersøkelse, samt gallestein i galleblæren. Var litt gul på det hvite i øynene og blodprøver viste for høye verdier. Legen min tror det har med min overvekt å gjøre. Jeg er 165 cm og veier 95 kilo. Jeg har en tendens til å drikke mye, slik at jeg glemmer noe fra festen. Men er aldri bevistløs. Er det farlig å fortsette å drikke som før?
Kvinne, 38 år fra Rogaland.

Dette er nok som du selv har vært inne på, et spørsmål for din fastlege ,evt også for henvisning til spesialist. Du sier ikke noe om mengden alkohol du drikker 1 gang i uken. Noe som er avgjørende for påvirkning på kroppens organer.Vil ikke anbefale deg å drikke som nå,før du har fått konstantert årsak til dine plager og samrådet deg med din primærlege.

Legg igjen en kommentar