Er det farlig hvis man får kramper under amfetaminbruk? Opplevde i
går, etter 3 dager med amfetamin og noe b-medikamenter at jeg fikk
rykninger og kramper i hele kroppen. Øynene rulla rundt og vrengte seg uten at jeg hadde kontroll. Husker at det roa seg i blant og da klarnet hodet litt og jeg ville bare sove, men så begynte det igjen og igjen.
Tror ikke jeg var ved bevissthet hele tiden for da det stoppet og hodet mitt klarnet opp sånn at jeg ble oppmerksom på omgivelsene og klarte å reise meg opp fra sofaen jeg lå på, så hadde det plutselig gått nesten 7 timer. Telefonen, som lå helt i nærheten og har veldig høy ringelyd, hadde ringt flere ganger uten at jeg hadde fått det med meg. I dag er
jeg helt fin, føler meg bare litt rar og mørbanka i hodet. Så nå lurer
jeg på hva som egentlig skjedde i går og om det er noe å bekymre seg
for. Kan dette være farlig?Kvinne 29 år, fra Buskerud.

Som du selv sier ,føler du deg bra nå. Så faren er nok over.Det er
kjent at Amfetamin kan gi kramper ,og at søvnbehovet er stort etter
langvarig bruk. Det er heller ikke uvanelig at hallunisasjoner finner
sted og at andre psykoselignende reaksjoner fremmkalles av stort
forbruk av amfetamin.Vil derfor tro at dette er reaksjoner som er
ubehaglige men ikke uvanlige etter høyt forbruk av amfetamin.En
ekstra påkjenning på kroppen ,er  bruken av B-preparater  du beskriver.Ta kontakt om du trenger noen å snakke med. 

Legg igjen en kommentar