Min søster og jeg er veldig bekymret for vår mor,hun drikker ofte,og er synlig beruset,vi har også en anelse om at det kan være at hun blander tabeletter og alkohol.Hva skal/kan vi gjøre??Det toppet seg litt for meg nylig,da hun feiret bursdag og ble tatt på fersken med flaska.Etter hvert var det sånn at hun ikke kunne stå på føttene. Kan vi kontakte hennes fastlege?Vi har i et par års tid gitt henne "hint",men føler ikke dette nytter. Mann 28 år ,fra Rogaland.

Godt at du og søsteren din bryr deg.Hint er ofte ikke nok.Forsøk å fortell din mor,når hun er edru,dine og din søsters bekymringer.Det er viktig at dere ikke gjemmer vekk det dere vet.Det er bra at hun  vet at andre ser misbruket.Del gjerne deres bekymringer og opplevelser med andre voksene.Ja der kan kontakte hennes fastlege. Veiledningssenteret for pårørende kan kontaktes om dere trenger flere råd.Tlf 22993490. Ring gjerne oss også.

Legg igjen en kommentar