Hjelp for hasjproblemer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Spørsmål : Finnes der folk som må ha hjelp for sitt hasjproblem

Mann,20år Sør-Trøndelag

Svar

Ja,det er folk som søker hjelp for sitt hasjproblem .Og tallet er økende.Konsentrasjonen av THC i hasj har økt de siste 15 årene.Denne konsentrasjonen har betydning for rusens intensitet og skadevirkninger,og som igjen kan medføre sterkere avhengighet.Gjennom sin fastlege og sosialkontoret kan man få henvisning til rusbehandling,f.eks.ruspoliklinikk.Uteseksjonen i Oslo og andre instanser arrangerer "Røykestopp"grupper.Som er for ungdom mellom 18-25år.Nevner dette da det er vanskelig å slutte alene.Der finnes en nettside droginfo.com som vi anbefaler.Her finner du en hasjguide og et hasjprogram for de som ønsker å slutte.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.