Hei,samboeren min gjennom to år nå har endelig tatt steget og bedt om hjelp til å kvitte seg med heroinavhengighet.Dette synes jeg er kjempe positivt,men da jeg snakket med han her om dagen fortalte han at han hadde sprukket.Jeg ble veldig skuffet men samtidig rasende fordi han hadde havnet utpå med en av de ansatte på den institusjonen han er på for å få hjelp.Hvordan kan dette skje?Jeg synes det er et klart tilfelle av omsorgssvikt og misbruk av posisjon,når en ansatt kan være med på å skaffe dop til en som er under behandling.Hva skal jeg gjøre? Kvinne 28 år,fra Rogaland.

Det er veldig positivt at din samboer har tatt besluttningen om å kvitte seg med sin heroin avhengighet.Og det er godt han har støtte fra deg.Når det gjelder hva du kan gjøre i forhold til hendelsen du nevner ,vil vi råde deg som pårørende å ta dette opp med ledelsen av institusjonen og henvisende instans.Det vil være håpløst for din samboer og andre som søker hjelp her,å oppnå sine mål under slike forhold.At han får en sprekk er ikke uventet,men måten det skjer på skal ikke forekomme.Du kan også kontakte Veiledningssenteret for pårørende for råd.Tlf 22993490,eller ringe oss.

Legg igjen en kommentar