Førstehjelp ved overdoser/egen sikkerhet.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg har kjøpt og lest en del om narkotika (f.eks.bok om tegn og symptomer, NNPF Illustrert info.materiale om narkotika osv.)Men jeg finner ingenting om førstehjelp til rusmisbrukere og egen sikkerhet. Jeg underviser våre vektere (kursansvarlig Securitas/Hordaland), og tilbakemeldingene fra våre kurser er at de trenger mer informasjon om egen sikkerhetved hjelp til rusmisbrukere. Om vi kan bruke vanlig førstehjelp eller om det finnes spesiell førstehjelp rettet mot sånne tilfeller (overdoser osv).Kan du hjelpe meg med informasjon, henvisning til bok eller…Mann 43 år,fra Hordaland.

Når det gjelder føstehjelp til rusmisbrukere og egen sikkerhet, kan du kontakte  politiet, legevakta eller utekontakten i Bergen.Utekontakten har telefon 55568600. Disse burde kunne gi deg gode råd i forhold til dine spørsmål.Lykke til!

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.