Besvimelse ved hasjbruk.

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

 Jeg har brukt hasj og pot i et år.Ikke veldig mye, bortsett fra den siste måneden eller noe, hvor det har bitt noen ganger tre dager på rad. Jeg har opplevd fire ganger at jeg har  vært veldig nærmed å besvime. Besvimte da jeg røyka mens jeg var full i starten av juni. Min første opplevelse av at jeg nesten besvimte var to dager etter en operasjon. Jeg var på smertestillende, og drakk på kvelden. Så jeg trodde det var grunnen til at jeg holdt på å besvime dagen etter. Men jeg har fått det igjen tre ganger etterpå uten at det har vært i forbindelse med røyking eller drikking. Kan røykingen likevel være grunnen? Har aldri opplevd å besvime eller nestenbesvime før. Er i god form, og skal ikke ha noen andre sykdommer. De gangene jeg nesten besvimer, så blir jeg veldig kvalm og svimmel, så blir jeg veldig varm og svette renner fra ansiktet mitt. Er så ille at jeg må legge meg ned, så går det over etter ca. et kvarter. Det kommer heller ikke rett etter at jeg har reist meg opp, så det virker ikke som om det har noe med endring av blodtrykkett…..Kvinne 21, Akershus.

Dette du beskriver kan ha sammenheng med hasjrøyking, men uten at vi kan si det med sikkerhet. Noen av plagene man kan få i forbindelse mad hasjrøyking er kvalme, brekninger, svimmelhet og svetting, hoste og hodepine mm. Ved lengre tids bruk kan kramper, diare,åndedrettsbesvær og forstoppeøse forkomme. Effekten av THC(virkestoffet i Cannabis) på hjerte og kretsløp kan utløse angina pectoris (hjertekrampe) hos disponerte personer. Dersom dine plager vedvarer, anbefaler vi deg å oppsøke lege.Det kan jo være andre årsaker til plagene dine.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.