Jeg mistenker min samboer for å ruse seg. Vet han har gjørt det før, han tok en overdose på Blåvalium i høst. Jeg tok gjennopplivning på ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg prøveham da. Han fikk mye hjelp av helsevesenet og det virket som om han ble eller ville bli nykter. Jeg gav ham et ultimatum, meg eller rusen, og han valgte meg. Nå virker det som om han er på skråplanet igjen. Vi venter barn sammen i begynnelsen av september, og jeg vet virkelig r å ta det opp med ham, så bare avviser han det, og mener på at jeg må kunne stole på ham.
Kvinne.

Det er vanskelig å komme med noen "gode" råd vedrørende din mistanke om at din samboer ruser seg. Det vi anbefaler deg, er å foreslå overfor din samboer at han tar kontakt med noen av de instansene som hjalp ham da han hadde en overdose. Hvis ikke han vil være med på dette, kan du jo for din egen del ta kontakt med dem, for råd og veiledning.  

Legg igjen en kommentar