Bekymret for samboer

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Jeg mistenker min samboer for å ruse seg. Vet han har gjørt det før, han tok en overdose på Blåvalium i høst. Jeg tok gjennopplivning på ikke hva jeg skal gjøre. Når jeg prøveham da. Han fikk mye hjelp av helsevesenet og det virket som om han ble eller ville bli nykter. Jeg gav ham et ultimatum, meg eller rusen, og han valgte meg. Nå virker det som om han er på skråplanet igjen. Vi venter barn sammen i begynnelsen av september, og jeg vet virkelig r å ta det opp med ham, så bare avviser han det, og mener på at jeg må kunne stole på ham.
Kvinne.

Det er vanskelig å komme med noen "gode" råd vedrørende din mistanke om at din samboer ruser seg. Det vi anbefaler deg, er å foreslå overfor din samboer at han tar kontakt med noen av de instansene som hjalp ham da han hadde en overdose. Hvis ikke han vil være med på dette, kan du jo for din egen del ta kontakt med dem, for råd og veiledning.  

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.