Jeg har et soleklart alkoholproblem, drikker altfor mye til daglig. Jeg klarer å sørge for at det ikke går ut over jobben min i nevneverdig grad, men det har blitt til at jeg drikker i smug, noe min kone har tatt meg i flere ganger, og som da selvsagt føler til løgn på toppen av det hele. Jeg vet at jeg har et problem, og er innstilt på å løse det, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne.
Mann, 33 år fra Oslo.

Du har kommet langt ved at du selv erkjenner ditt alkoholproblem. Vi anbefaler deg å spille på lag med din kone. Det finnes i dag mange alternativer for hjelp innen rusomsorgen. Det viktigste er at du tar kontakt med fastlegen din (evt. sosialkontor) for å få henvisning til et tiltak som passer for deg og din livssituasjon. På Rustiltak.no vil du finne en landsdekkende oversikt over ulike alternativer, som innholder en utfyllende presentasjon av hvert enkelt tiltak.

Legg igjen en kommentar