Har før prøvd amfetamin selv, men likte det ikke noe særlig! Uansett så har jeg endt opp med og ha samleie med en gutt som hadde tatt dette, og det jeg lurer på er hvorfor penis blir så liten (innskrumpet) av amfetamin? Bare synes dette var merkelig (selvsagt blir du redd når du bare ser en flusse der!) Blir glad om dere kan svare meg på dette, finner det ikke noen annen plass på nettet.
Jente, 25 år fra Rogaland.

Det du opplevde skyldtes nok ikke en fysiologisk virkning av amfetaminet, men heller en psykisk reaksjon hos han du hadde sex med. Den psykiske reaksjonen kan være knyttet til det at han bruker amfetamin, men trenger ikke å være det. Det kan være mange grunner til at en gutt får problemer med ereksjonen, men nervøsitet og usikkerhet er kanskje de vanligste.

Legg igjen en kommentar