Jeg er en mann på 30 som etter cyste i foten og påfølgende ribbebeinsbrudd har pådratt meg et avhengighetsforhold til Somadril. Det oppstår et sug i kroppen etter medisin, og nedtrappingsplanen til legen min er utrolig vanskelig å følge. Det har kommet til det punktet der jeg ved en anledning ble sendt til pumping for overdose (10 tabletter) Føler jeg befinner meg i et sort hull uten en vei ut. Hva skal jeg gjøre?
Mann, 30 år fra Hordaland.

Dette er et ikke helt uvanlig problem når det gjelder bruk av smertestillende medikamenter over lang tid. Det er viktig at du går i dialog med din lege, slik at han/hun får vite hvordan du har det, og kan tilpasse nedtrappingen til det. I en slik vanskelig situasjon, kan det også være hensiktsmessig med poliklinisk sosialmedisinsk oppfølging. Om du ønsker konkrete forslag om steder å henvende seg, eller ønsker ytterligere veiledning, anbefaler vi deg å ringe oss på 08588.

Legg igjen en kommentar