Hvorfor begynner noen ungdom å røyke hasj? Skoleoppgave

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

cannabisJeg har et prosjekt på skolen om ulike rusmidler. Gruppa mi skal fordype oss innen hasj. Jeg skal finne ut hva som er grunnen til at ungdommer begynner å røyke hasj. Har strevd med å finne utfyllende svar. Hadde derfor satt veldig stor pris på om dere kunne svare meg på dette spørsmålet og sende det på en mail til meg. På forhånd takk!

Det er veldig mange grunner til at ungdom begynner å røyke hasj, og noe av tanken med denne oppgaven var nok at dere som ungdom skulle reflektere over dette selv. Det finnes altså ingen fasitsvar, men om du tar en titt på de sidene om hasj vi anbefaler under Fakta om rusmidler finner du nok noen svar der. Du finner dessuten noen generelle årsaker til hvorfor ungdom prøver rusmidler i denne artikkelen på hjemmesiden vår. Om du ønsker å diskutere dette spørsmålet med oss på RUStelefonen, er du også velkommen til å ringe oss på 08588.

Da det er slik at alle som tar kontakt med oss er anonyme, vi sender derfor ikke svar til private e-postadresser, men legger svarene ut på siden vår her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.