dopingtelefonenDopingtelefonen er en gratis og anonym informasjonstjeneste for alle som har spørsmål om doping. Dopingtelefonen ligger på Aker sykehus, Hormonlaboratoriet, og finansiers av Helse- og Omsorgsdepartementet.

Dopingtelefonen vil på hjemmesidene konsentrere seg om å gi informasjon om stoffer som brukes som dopingmidler, slik som testosteron, anabole steroider, veksthormon/vekstfaktorer, stimulerende midler og narkotiske midler. Her finner du også et forum for brukere.

Målsetningen til Dopingtelefonen:
Bidra til å redusere dopingmisbruket i samfunnet ved å:
– drive et aktivt informasjon,- undervisning,- forskning,-og utviklingsarbeid.
– øke den generelle kunnskapen om bivirkninger, skader og andre konsekvenser av et dopingmisbruk.

Du kan også nå Dopingtelefonen på telefon 800 50 200, mandag til onsdag, kl. 09.00 til 15.00.

Legg igjen en kommentar