Anonym spørreundersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!

Anonym undersøkelse

Svar på spørsmål om din rusmiddelbruk, og bli med på å forme fremtidens rusmiddelpolitikk!
RUStelefonen svarer på om det finnes et kortvarig hallusinogent stoff. Hva gir store muskler. Påvirker hasjrøyking ereksjonen. Kan LSD røykes. Og er hasj kreftfremkallende.

 
Finnes det noe hallusinogent som varer en eller to timer?

Vi kjenner ikke til noen hallusinogener med så kort virkningstid. Effekten av de mest brukte hallusinogener i Norge, som for eksempel LSD eller fleinsopp, inntrer etter 5-20 minutter. Hallusinasjonenes effekt og intensitet er avhengig av dosen, men er normalt kraftigst etter 30-90 minutter og kan vedvare opptil 12 timer etter inntaket.
 
 
 
Finnes det noe annet en anabole steroider som kan gi store muskler?

Både trening og kosttilskudd kan gi store muskler. Ønsker du mer informasjon om dopingmidler ta kontakt med Dopingtelefonen – tlf.: 800 50 200.

 
 
For noen år siden gikk det en tv-kampanje som hevdet "Marihuana gir slapp banana". Men mange av min venner hevder at det er motsatt – at man tvertimot får en kjempebenner av å røyke. Hvem har rett?

Dette spørsmålet har vi ikke klart å finne noe sikkert vitenskapelig svar på. Det vi vet er at det finnes indikasjoner på at misbruk av enkelte rusmidler kan gi problemer med ereksjonen. De fleste som misbruker hasj gjør dette sammen med tobakk. Tobakksrøyking virker negativt på ereksjonen på den måten at det hemmer blodgjennomstrømningen og derved minsker ereksjonsevnen

 
 
Kan man røyke lsd?

LSD inntas som regel gjennom munnen, ofte i form av LSD-impregnerte papirbiter (papirbitene er ofte påtrykt spesielle logoer eller figurer som kjennetegner produsenten) eller små tabletter. Stoffet finnes også i form av dråper, pulver, gelatinkapsler eller impregnert i sukkerbiter. Vi kjenner ikke til at LSD kan røykes.

 
 
Er hasj kreftfremkallende, eller blir hasj kreftfremkallende fordi man blander det med tobakk?

Dette kan ikke besvares sikkert, så vidt oss bekjent er det ingen forskning som er gjort på dette. Det vi vet er at alt som røykes, dvs tennes på og trekkes ned i lungene, ikke er bra for helsen og kan være kreftfremkallende.

 
 
Du kan også lese denne spørrespalten i Spirit.

Velkommen til RUSinfo!

Tirsdag 25. juni holder tjenesten stengt!