Blir det bekymringsmelding fra lege/ psykolog hvis jeg søker hjelp til dette?

Hei jeg er en jente med bipolar lidelse.
Jeg sliter veldig med utmattelse, til tider veldig lite energi, sover vær gang jeg har mulighet. Hatt flere legetimer for og prøve og finne ut hvorfor det er slik men har desverre ikke fått noe hjelp for det.
Jeg prøvde kokain på fest noe som gjorde at jeg endelig fikk energi, prøvde så og bruke kokain i edru tilstand, og endelig klarte jeg og stå opp om morgenen og føle meg uthvilt, fikk motivasjon til og gjøre husarbeid osv. Fikk også høre at det var fint og se at jeg hadde mer overskudd noe som gjorde at jeg begynte og ta oftere. Nå føler jeg at jeg må ha for kunne holde det reint og ryddig og slippe og se på rotet for og istede gå å legge meg og våkne med dårlig samvittighet, for at mannen min kommer hjem fra jobb og begynner og rydde og vaske når jeg har vært hjemme og hatt fri. Jeg føler nå at kokainen har tatt overhånd. Jeg tar ikke store doser for og ruse meg men for og kunne utføre hverdagslige oppgaver.Jeg har to barn som jeg elsker over alt I værden og jeg trenger hjelp til og finne en annen løsning på søvnbehov og utmattelse jeg har. Men jeg er redd for og søke hjelp pga er redd for at barnevernet skal bli innblandet og s
At jeg skal miste barna mine, så spørsmålet mitt er, blir det bekymringsmelding fra lege/ psykolog hvis jeg søker hjelp til dette? Føler ikke at det går utover barna mine da jeg har mere energi til og finne på ting med di. Men jeg ønsker jo selfølgelig ikke at kokain skal være løsningen på det.
Har ikke pratet med noen om dette så er ingen i familien som vet om dette.

Takk for svar

kvinne/jente |
27 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Svaret på spørsmålet ditt er ja, det sendes automatisk beskjed til barnevern dersom du mottar rusbehandling i helsevesenet. Det er ingen automatikk i at du mister om sorgen, men det vil helt sikkert bli fulgt opp med samtaler osv.

Det finnes andre måter å blir rusfri på. En mulighet er NA, anonyme grupper for alle som ønsker å slutte. En annen er å kontakte RIO, interesseorganisasjon for folk med rusproblemer, og spørre dem om de har forslag til innspill for deg.

Ta også en kikk på våre sider tips til deg som vil slutte med kokain.

Vi kjenner ikke din helsetilstand og om du får medisiner for sykdommen din. Men, det er kanskje lurt å ta opp med legen din at du har så lav energi og hviler så snart du får en sjans. Hvis du medisineres kan det være en bivirkning, og kanskje kan det hjelpe å endre dose eller medisin Det er også en del sykdommer som gir ekstrem tretthet, så du bør få sjekket det ut.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.