Fortsatt mulig å få antabus operert inn?

hei er det fortsatt mulig å få antabus operert inn??

mann/gutt |
26 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Så vidt oss bekjent finnes disulfiram (Antabus) kun som brusetabletter. Ta kontakt med din lege eller Legemiddelverket for ytterligere spørsmål. Du kan for eksempel høre her:

Fagområde: Godkjenningsfritak

Tlf. +47 22 89 77 00

Telefontid kl. 10-11

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen