Hei
Jeg ville bare påpeke at det som står på disse sidene om cannabis og abstinenser, ikke stemmer når det gjelder varighet. Jeg har selv sluttet flere ganger etter lang tids bruk, og er nå inne i min fjerde uke etter å ha sluttet etter ca. et års daglig bruk(mer enn 15 års daglig bruk tidligere i livet), og føler meg fremdeles dårlig og sliter med søvnproblemer, angst, hodepine og generelt ubehag/mangel på lykkefølelse. Dette bare til info, da mange gir opp og sprekker som en følge av ubehaget, og det er best å gi folk et realistisk bilde. 3-6 uker er vanlig, og det er ikke unormalt å føle seg preget i over 3 måneder om man har bygget opp toleranse over lang tid.

Mann, 38 år fra Oppland


RUStelefonen svarer:

Vi takker for ditt innspill – det setter vi stor pris på. Vi tar det til etterretning, og har revidert informasjonen vår på dette området. Det du beskriver er helt riktig – at for enkelte kan det ta opptil flere uker før de akutte abstinenssymptomene gir seg.