Bikiniklar etter bukplastikk?

En ting er klart etter at du har gjennomført bukplastikk: du ønsker å vise frem din nye mage! Det gjør de fleste, og det er helt naturlig. De fleste lurer også på hvor lang tid det tar før magen er klar for å vises frem for verden. Mange kvinner lurer på når arrene og de andre sporene etter operasjonen blir såpass lite tydelige at de er klare for å bære en bikini
på stranden.
Hvis du tenker på å bestille bukplastikk hos en plastisk kirurg, men også går rundt og tenker på hva slags arr du vil ha på kroppen etterpå er det noen enkle metoder for å få en grei oversikt over hvordan dette vil påvirke akkurat din kropp. Still deg foran et speil med magen bar. Merk deg hvor folden på magen din starter på hver side av overkroppen. Omtrent så langt vil snittet være i magen under operasjonen. Når det kommer til arret vil det være plassert så lavt som overhode mulig på magen, med en svak kurve nedover. Det er ikke alle som vet det, men det er muligheter for å plassere arret tilpasset til hver enkelt pasient og deres ønsker og behov. Det er altså noe fleksbilitet rundt hvor snittet skal gå under operasjonen. Snakk med din kirurg om dette. Det kommer også til å være et arr ved navlen, men dette plasseres vanligvis i selve navlen og pleier ikke å være særlig synlig.

En av de andre beste metodene for å få et tydelig inntrykk av hva slags arrdannelse operasjonen vil føre til er å se på før/etter bilder. Dette finnes på nettet, men mange behandlingssteder vil også ha en egen oversikt over resultater fra akkurat dem, som du kan få tilgang til hvis du ønsker. Da kan du få et inntrykk av hva slags arr andre har, og sammenligne med de kroppene som ligner mest på din egen. Det korte svaret på om du kan ha på bikini og vise frem magen etter operasjonen er: ja!

Ta tiden til hjelp, og kast deg uti det når du føler deg klar. Du fortjener å vise frem din nye kropp etter å ha investert så mye penger og tid i den.

Takk til avd. Plastisk Kirurgi ved Aleris for inspirasjon til artikkel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>